Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Ηλίας Σούσης

Head of Agencies & YouTube, Google Greece

Ηλίας Σούσης
Ηλίας Σούσης

Ο Ηλίας Σούσης είναι Head of Agencies and YouTube στην Google για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Μέχρι τις αρχές του 2011 ασκούσε καθήκοντα Senior Business Development Manager στην Google Ιρλανδίας για τις αγορές Νότιας Ευρώπης και Αφρικής.

Πριν εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης και ξεκίνησε το δικό του startup στον χώρο της ένδυσης. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει MBA από το INSEAD.

Διεθνείς ομιλητές

Luca Poggi O Luca Poggi ηγείται της εμπορικής διεύθυνσης του Discovery Media που αποτελεί τον ψηφιακό 'πυλώνα' του Discovery Italia και αναπτύσσει προηγμένες λύσεις για brands, πέρα από τα απλά σποτ και μπάνερς.
Sophie Walker Ως Αντιπρόεδρος για τα Brand Partnerships της FOX International Channels, η Sophie Walker ηγείται από το 2006 της στρατηγικής ανάπτυξης των διαφημιστικών εσόδων της εταιρείας σε περισσότερο από 16 αγορές.
Thomas Duhr O Thomas Duhr είναι Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της IP Deutschland, με κύρια ευθύνη τις ψηφιακές αγορές. Η IP Deutschland εκπροσωπεί εμπορικά σειρά σημαντικών καναλιών όπως το RTL.
Ferran Clavell Ο Ferran Clavell to 2001 πέρασε από την δημοσιογραφία στο μάνατζμεντ και από την Τηλεόραση στα Νέα Μέσα. Υπήρξε ο ιθύνων νους πίσω από τη δημιουργία των ‘διαδραστικών’ υπηρεσιών της TV3 και σήμερα είναι επικεφαλής Καινοτομίας και Μελλοντικών Μέσων.
Jorge Papanicolau Ο Επικεφαλής του τμήματος Cross-Platform TV Audience Measurement της Nielsen, εντάχθηκε στο δυναμικό της The Nielsen Company το 2006, έχοντας ήδη περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στην αγορά των τηλεπικοινωνιών
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
OTE
  • RESEARCH PARTNER
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ